A Pápai Szakképzési Centrum vezetőségének tájékoztatója a novemberi online oktatással kapcsolatban.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Talán ismert már Önök előtt, hogy Miniszterelnök úr szigorú járványügyi korlátozásokat jelentett be, amelyek kedden éjféltől lépnek életbe, és előreláthatóan 30 napig lesznek érvényben. Ezek az intézkedések iskoláink, kollégiumaink működését is érintik, hiszen a középiskolákban – a tavaszihoz hasonlóan – online oktatás lép életbe.

Kérjük Önöket, figyeljék iskolájuk honlapját, közösségi oldalát, mivel az elkövetkezendő napok teendőivel kapcsolatban (online oktatás, kollégiumi kiköltözés stb.) onnan fognak majd tájékoztatást kapni.

A tavaszi digitális oktatási munkarendhez hasonlóan most is minden résztvevő – szülő, diák, tanár – együttműködésére, segítő hozzáállására, támogatására van szükség. Tavasszal sikerült, reméljük, most is zökkenő- és problémamentesen folytatódhat a tanév!

A további információkat a megjelenő rendeletek fogják tartalmazni, amelyekről folyamatosan tájékoztatjuk kollégáinkat, diákjainkat és a szülőket. Kérjük, hogy a centrum, ill. az iskolai kommunikációs felületeket kísérjék figyelemmel!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! Vigyázzunk egymásra!

 

 

A Pápai Szakképzési Centrum vezetése

Pápa, 2020. november 9.