Ugrás a fő tartalomra

8500 Pápa, Erkel Ferenc utca 39.


+36-89-313-053

Széchenyi 2020

Intézményeink adatai


 Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium

A klasszicista stílusban épült impozáns iskolaépület egy gyönyörű parkkal körülvéve, a város szívéhez közel, zöldövezetben helyezkedik el. Kiváló infrastruktúrával, magas színvonalú információtechnológiai eszközökkel, interaktív oktatásra alkalmas szaktantermekkel, tornateremmel, könyvtárral, kollégiummal és ebédlővel rendelkezik. A tanulók kedvük, tehetségük, idejük és szorgalmuk függvényében számtalan tantárgyat tanulhatnak, amely a továbbtanulási esélyeiket növeli. Az itt megszerzett szakmai ismeretek egy jövőbeni vállalkozás sikeres működtetéséhez is alapul szolgálhatnak. A KÖZGÁZ olyan diákhagyományokkal és közösségi élettel bír, amely egész életre szellemi és lelki útravalóul szolgál. A tanulókat az általános iskolai eredmények alapján, felvételi pontok számításával veszi fel az intézmény, felvételi vizsgát nem kell tenni.

Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző IskolaPápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola

Szeretettel köszöntjük az 1883-ban alapított iskolánk honlapján. Az eltelt közel 140 évben a szakképzés számtalan átalakuláson ment keresztül, és jelenleg is egy hasonló folyamat zajlik a 21. század igényei szerint. Azt gondolom, hogy ez alatt az idő alatt egy dolog nem változott: a szakmát megtanulni jól képzett, hozzáértő szakemberek és motivált, tanulni vágyó fiatalok és felnőttek összefogásával lehet. Ebben nyújt segítséget oktatóink és a képzésben részt vevő több mint 50 duális képzőpartnerünk csapata. Tekintsék meg honlapunkon a 7 ágazatban kínált, jelenleg 11 szakmát magába foglaló képzési kínálatunkat, a rugalmas képzést biztosító felnőttoktatási lehetőségeinket, az iskola életével kapcsolatos híreinket. Keressék fel személyesen is iskolánkat érdeklődőként, és reményeink szerint hamarosan tanulóink lesznek!

 • Telefon

  +36-89-313-813

 • Weboldal

 • Cím

  8500 Pápa, Erkel Ferenc utca 39.

Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola Sümegi TelephelyPápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola Sümegi Telephely

Iskolánk a Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola telephelyeként működik 2018 óta Sümegen. A Sümeg környéki falvakban élő fiataloknak nem kell messze utazniuk, kollégiumban lakniuk ahhoz, hogy szakmát tanuljanak. Felújított, modernizált épület, családias légkörben zajló korszerű oktatás, jól felszerelt tantermek és tanműhely várja a szakmát tanulni vágyó fiatalokat. Évről évre felkínáljuk a környék továbbtanuló fiataljainak, családjainak a piacképes szakmák tanulási lehetőségét. Felnőttek oktatása keretében is módot biztosítunk első- és másodszakma ingyen megszerzésére is. Családias jellegű iskolánkban nagyobb lehetőség van a hátrányos helyzetű, sajátos nevelési igényű tanulók megsegítésére. Elegendő figyelem jut a tanulókra, amely megnyugtató a szülők számára. Megélhetést biztosító szakmák megszerzése, az iskolapadból kikerülő munkaerő jó alapot ad a város és térségének gazdasági fejlődéséhez. Szeretettel hívjuk és várjuk iskolánkban!

 • Telefon

  +36-87-770-006

 • Weboldal

 • Cím

  8330 Sümeg, Kossuth Lajos utca 2.

Pápai SZC Faller Jenő Technikum, Szakképző Iskola és KollégiumPápai SZC Faller Jenő Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Intézményünk széles és változatos szakmakínálatot nyújtó középiskola Várpalota szívében, ötéves technikumi és hároméves szakképző iskolai képzési formával. Történetünk az 1952-53-as tanévben indult az akkor átadott főépületünkben, amely a kollégiumot is magába foglalta. A képzési struktúrát a fellendülő szénbányászat szakemberigénye határozta meg. 2020-ra Veszprém megye egyik legnagyobb Technikumává és Szakképző Iskolájává váltunk. Iskolánkban a különböző előképzettségű fiatalok és felnőttek számára biztosítjuk a szakmához valamint az érettségihez jutást, személyiségük sokoldalú kibontakoztatását. Tantermeink, tanműhelyeink a kor követelményeinek megfelelő felszereltséggel, rendezett környezetben várják tanulóinkat. Céges partnereinkkel szoros együttműködésben képezzük a jövő szakembereit.

 • Telefon

  +36-88-582-520

 • Weboldal

 • Cím

  8100 Várpalota, Szent István út 1.

Pápai SZC Reguly Antal Szakképző Iskola és KollégiumPápai SZC Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium

Iskolánk a Bakony szívében, Zircen található. Intézményünk fő profilja a szakképző iskolai, illetve a technikumi képzések. 2015-től felnőtteknek szóló ingyenes szakmai, illetve érettségire felkészítő képzésekkel is várjuk az érdeklődőket. Kollégiumi elhelyezés biztosított: 120 fős, korszerű, 2001-ben épült kollégiumunkban családias környezetben várjuk tanulóinkat. 2016-ban az „Ökoiskola”, 2018-ban „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címmel gazdagodott intézményünk. Több alkalommal sikeresen pályáztunk az ERASMUS+ és a Határtalanul! programokra. A nevelés-oktatáshoz nemcsak a személyi, hanem a tárgyi, infrastrukturális feltételek is adottak. Intézményünk épületének védelmére mint természetes szimbólumra nagy hangsúlyt fektetünk. Célunk, hogy a diákok biztos alapkészségek birtokában korszerű, használható tudásra tegyenek szert. Duális partnereinkkel együttműködve képezzük a jövő szakembereit.

 • Telefon

  +36-88-595-010

 • Weboldal

 • Cím

  8420 Zirc, Alkotmány u. 16.Közadat
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Pápai Szakképzési Centrum

   8500 Pápa, Erkel Ferenc utca 39.

  • Telefon: +36-89-313-053

   E-mail: titkarsag@papaiszc.hu

   OM azonosító: 203047

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001292/2015